کلاهبرداری ترون

TRON یکی از شبکه های ارز دیجیتال مبتنی بر بلاک چین است که کمتر از 10 سال پیش راه اندازی شد و توانست به سرعت رشد کند و ارز دیجیتال خود را که ترونیکس نام دارد، به 15 ارز برتر بازار کریپتوکارنسی برساند. محبوبیت شبکه ترون و در کنار آن آسان بودن استخراج ارز دیجیتال ترون باعث شد تا کم کم افراد سودجو به فکر سوء استفاده از آن بیفتند. با شروع فعالیت این افراد و بیشتر شدن تعداد آن ها، اخباری مبنی بر کلاهبرداری ترون در سایت های گوناگون منتشر شد. به دنبال انتشار این اخبار، افرادی که قصد سرمایه گذاری در این شبکه را داشتند دچار تشویش شدند که آیا واقعا شبکه ترون کلاهبرداری است؟!

اگر شما هم جدیدا خبرهایی با مضامین کلاهبرداری ارز دیجیتال ترون شنیده اید و این فکر مثل خوره به جانتان افتاده که نکند شبکه ترون یا کیف پول ترون لینک کلاهبرداری باشد، این مطلب سیف اکسچنج 24 را از دست ندهید. چون قرار است نتایج بررسی ها و تحقیقات فراوانی که روی این موضوع انجام داده ایم را در اختیار شما بگذاریم!


آیا ترون کلاهبرداری است؟


کلاهبرداری ترون لینک

احتمالا بزرگ‌ترین و مهمترین سوالی که درباره شبکه ترون ذهن شما را به خود درگیر کرده، سوال درباره کلاهبرداری بودن یا نبودن ترون است. چون به هر حال اگر یک شبکه یا پروژه، کلاهبرداری باشد قطعا تمام زیر مجموعه های آن نیز کلاهبرداری خواهند بود. در نتیجه سرمایه گذاری یا استفاده از خدمات آن شبکه، اصلا به صلاح نخواهد بود.

بگذارید خیالتان را راحت کنیم؛ شبکه ترون کلاهبرداری نیست! حالا چرا؟! چون اهداف و برنامه هایی را دنبال می‌کند که هیچ شک و شبه‌ای در آن ها وجود ندارد. از طرفی این شبکه نزدیک به یک دهه است که فعالیت خود را شروع کرده و تیم توسعه آن دائما در حال توسعه و گسترش پروژه های خود هستند، و این موضوع اثبات می‌کند که آثاری از کلاهبرداری در شبکه TRON وجود ندارد.


شایعه کلاهبرداری ترون از کجا نشات گرفت؟!


کیف پول ترون لینک کلاهبرداری

اگر قبلا مقاله ارز ترون چیست؟ سیف اکسچنج 24 را خوانده باشید یا این که درباره تاریخچه ترون اطلاعاتی، هر چند دست و پا شکسته، داشته باشید حتما می‌دانید که ارز دیجیتال ترون در ابتدا روی شبکه اتریوم قرار داشت. حتی از نظر بسیاری از اساتید باتجربه، شبکه ترون و پروژه های آن شبیه ساز شبکه اتریوم هستند و به نوعی از آن الگوبرداری شده اند.

شایعات کلاهبرداری بودن TRON نیز از همین جا جرقه خورد! حدودا سال 2018 میلادی بود که این شبکه از Wait Paper (اسناد سفید) خود رونمایی کرد. این اسناد شباهت زیادی به اسناد سفید اتریوم داشتند و همین باعث شد تا برخی بپا خیزند و ترون را به سرقت اسناد سفید پروتکل اتریوم، متهم کنند.

با گذشت زمان رفتارهای شبکه ترون و سکوت شبکه اتریوم، ثابت کرد که هیچگونه سرقتی در کار نبوده و این ها توهماتی بیش نبوده اند!

پس از آن بعضی از پروژه ها با نام ترون، شروع به کلاهبرداری کردند. این پروژه ها که تعدادشان کم هم نبود و تقریبا می‌توان گفت در سراسر جهان فعالیت می‌کردند، افراد زیادی را به دام انداختند. اما خب این مسئله هم ارتباطی به شبکه ترون نداشت و ندارد! چون هم اکنون افراد زیادی از شبکه TRON توکن TRX استخراج می‌کنند و مسلما ترون مسئول شناسایی کلاهبردار بودن یا نبودن آن ها نیست.


کلاهبرداری ترون در ایران (کلاهبرداری شرکت های ترون هرمی)


اسکم شدن سایت ترون

بالاتر گفتیم که پروژه های کلاهبرداری ترون، در سراسر جهان و در اکثر کشورها وجود داشتند. اما در کشور ایران علاوه بر این پروژه ها، کلاهبرداری های دیگری هم با نام TRON صورت گرفت که از جمله آن ها می‌توان به شرکت های هرمی یا صرافی هایی که فقط با هدف کلاهبرداری راه اندازی شده بودند، اشاره کرد.

جریان شرکت های هرمی از این قرار است که این شرکت ها با ادعای این که عضو شبکه ترون هستند و می‌توانند به عنوان واسطه، ارز دیجیتال ترون خریداری کنند و برای کاربران و اعضایشان خرید ترون بدون احراز هویت انجام دهند و … شروع به کار کردند. این مجموعه ها علاوه بر موارد و ادعاهای گفته شده، قول های دیگری هم می‌دادند! مثلا به شما می‌گفتند به ازای هر ارز ترون که کاربران زیر مجموعه شما بخرند، شما کارمزد دریافت خواهید کرد. در حالی که با سرمایه شما و دیگر کاربران به نام خودشان ارز ترون می‌خریدند و بعد از گذشت مدتی، دفتر کارشان را تعطیل می‌کردند!

سخن پایانی

قطعا با مطالعه مطالب بالا متوجه شدید که کیف پول ترون و به طور کلی شبکه ترون کلاهبرداری نیست. همچنین دلیل این که چرا در بعضی از سایت ها و خبرها و مقالات راجع به کلاهبرداری بودن این شبکه صحبت شده را هم متوجه شدید. پس حالا می‌توانید با خیالی آسوده برای خرید ترون از سیف اکسچنج 24 اقدام کنید. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر درباره این ارز پرطرفدار، می‌توانید با کارشناسان صرافی ما در ارتباط باشید.

فقط فراموش نکنید که کذب بودن اخبار کلاهبرداری ترون، دلیل نمی‌شود که بخواهید با چشم بسته به هر مجموعه و شرکتی که ادعا دارد عضو این شبکه است، اعتماد کنید!

4 دیدگاه

  • سلام حساب من رو بستن و به من هم گفتن باید 35%در صد موچودی رو واریز کنی تا حسابت ازاد بشه کلا کلاهبرداریه ومن شکایت کردم ازشون شماهم خواستید شکایت کنین برین به این سایت فدرال: reportfraud.ftc.gov
    حتما این کاررو بکنین اگر تهداد شاکی ها زیاد بشه رسیدگی میکنن

  • عرض سلام دارم خدمت مدیر محترم سایت. اوایل تیر ماه 1402ظاهرا خانمی به اسم لینا از سنگاپور توسط تلگرام به بنده آشنایی داد و از مزایای سود 5 درصد استخر ماینینگ ترون لینک بسیار تعریف و تمجید کرد ، و ترغیب به سپرده گذاری این سایت نمود بنده هم با اعتماد به این سایت حدود 3800 USDT یا همان ارز دیجیتال تتر سپرده گذاری کردم ، متاسفانه بعد از چند روز کل وجوه بنده را از حساب بنده خارج کردند ، و بعد از ارتباط با خدمات مشتری اعلام کردند باید 30 درصد وجوه را مجدد به حساب واریز کنم تا وجوه آزاد شود. متاسفانه این سایت هیچ امنیتی ندارد و به راحتی کل موجودی بنده را به سرقت بردند.خواهشمندم اطلاع رسانی کنید افراد دیگر دچار زیان نشوند.

    • سلام وقت بخیر
      سپاس از اشتراک گذاری تجربیاتتان و کمک به بقیه برای از دست نرفتن سرمایه شان در سایت های کلاهبرداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *