ویکینگ ترون چیست

حتی اگر هر روز هم لیست پروژه های مبتنی بر شبکه ترون را چک کنید، احتمال این که نام پروژه جدید در این لیست به چشمتان بخورد، وجود دارد! همه فعالان دنیای کریپتوکارنسی می‌دانند که پروژه های ترون با سرعت بالا در حال افزایش و رقابت با یکدیگر هستند. ویکینگ ترون (Waykingtron) یکی از پروژه های مبتنی بر شبکه ترون است که بخاطر داشتن ادعاهای عجیب و غریب، توانسته به شهرت بالایی برسد و از رقبای خود پیشی بگیرد.

پرداخت سودهایی با ارقام و اعداد نجومی و غیر قابل باور، عجیب‌ترین ادعای Waykingtron است که دهان به دهان بین فعالان بازار ارزهای دیجیتال می‌چرخد و روز به روز بر تعداد کاربران این پروژه می‌افزاید. ولی یک چیز در این میان جور در نمی‌آید! آن هم این که چطور ممکن است یک پروژه چنین سودی پرداخت کند؟! یا بدون نیاز به خرید ترون و سرمایه گذاری اولیه هم پرداخت سود داشته باشد؟! همین مسئله نیز باعث می‌شود تا زنگ خطر در ذهن بعضی ها به صدا درآید و قبل از اقدام برای سرمایه گذاری در این پروژه، آن ها را وادار به تحقیق درباره صحت و سقم این پروژه کند.

اگر شما هم به دنبال کسب اطلاعات بیشتر راجع به ماهیت این پروژه و صحت ادعاهای آن هستید، با ما در سیف اکسچنج 24 همراه باشید تا باهم به بررسی این موضوع بپردازیم و به یک نتیجه عقلانی برسیم.


پروژه ویکینگ ترون یا ویکینگ گروپ چیست و چه می‌گوید؟!


ویکینگ ترون

ویکینگ ترون که با نام های دیگری نظیر ویکینگ گروپ و ویکینگ ورس هم شناخته می‌شود، یکی از ده ها پروژه مبتنی بر شبکه ترون به شمار می‌رود. رهبران این پروژه ادعا دارند که Waykingtron قرارداد هوشمندی است که روی شبکه ترون ایجاد شده است و هر شخصی که در آن سرمایه گذاری کند، به عنوان طرف قرارداد می‌تواند به سود برسد.

نکته جالب قضیه اینجاست که اصلا مهم نیست شما چقدر سرمایه دارید، در هر حالت سود خیلی عالی کسب خواهید کرد و خیلی زود به جمع میلیاردرها خواهید پیوست. البته این را ما نمی‌گوییم، بلکه ادعای سایت ویکینگ گروپ است!


معرفی ارز WKX و ارتباط آن با پروژه ویکینگ گروپ


سایت waykingroup چیست

WKX نماد توکن ویکینگ گروپ است. شاید برایتان جالب باشد بدانید، نام این توکن که روی بلاک چین ترون قرار دارد، در لیست ارزهای دیجیتال معتبر و در حال معامله هیچکدام از صرافی های داخلی و خارجی نیامده! اما با این حال باز هم بعضی ها با چشم بسته و صرفا برای رسیدن به سود، ارزهای TRX که دارند را به WKX تبدیل می‌کنند.

خرید این ارز و تبدیل ارز دیجیتال ترون به آن، در حال حاضر فقط از طریق سایت اصلی این گروه انجام می‌شود. و علی رغم ادعاهایی که رهبران این شبکه مبنی بر عرضه عمومی این توکن داشتند، هنوز خبری از عرضه آن در صرافی های آنلاین نیست.


بررسی دلایل سرمایه گذاری کردن یا نکردن در ویکینگ ترون


در ادامه چند مورد از مهمترین عواملی که ثابت می‌کنند آیا سرمایه گذاری در waykingtron، کار درستی است یا خیر را بررسی خواهیم کرد؛

سرمایه گذاری در waykingtron

1. اعتبار سایت ویکینگ ترون

همانطور که بالاتر گفتیم، هم اکنون خرید ارز WKX و همچنین سرمایه گذاری در این پروژه و … فقط از طریق وب سایت رسمی این گروه قابل انجام است. بنابراین معتبر بودن یا نبودن سایت ویکینگ ترون قطعا می‌تواند نقش موثر و پررنگی در اعتبار کل پروژه ایفا کند.

طبق تحقیقات و ارزیابی های انجام شده توسط مجموعه ها و سایت های معتبر خارجی و ایرانی مثل Scamadviser، Safa.shop، ایران هشدار، وب آموز و … سایت این گروه فاقد اعتبار است. پایین بودن نمره اعتبار سایت Waykingtron در وب سایت های مجموعه های نام برده، نشان می‌دهد که این سایت نتوانسته در هیچکدام از موارد ارزیابی، رتبه لازم را کسب کند و این جای تامل دارد!

2. دامنه سایت WaykingGroup

بالاتر گفتیم که سایت ویکینگ ترون از اعتبار سنجی سایت های امنیتی ایرانی و خارجی، سربلند بیرون نیامد. مسئله مهم دیگر این که نام اصلی این سایت در ابتدا “ویکینگ ترون” بوده ولی بعد از گذشت مدتی به طور ناگهانی نام و دامنه سایت به “ویکینگ گروپ” تغییر کرد و این واقعا عجیب و سوال برانگیز است. چون پروژه ها و مجموعه های شناخته شده، معمولا نام مجموعه یا دامنه سایتشان را تغییر نمی‌دهند!

3. رتبه الکسا سایت WaykingGroup

تمام سایت های فعال بر حسب پارامترهای از قبل تعیین شده، در سطح جهانی و کشوری رتبه بندی شده و به نوعی با رقبای خود مقایسه می‌شوند. این رتبه، الکسا نام دارد که می‌توان گفت نشان دهنده میزان اعتبار و امنیت و محبوبیت وب سایت است.

سایت WaykingGroup رتبه الکسا بسیار پایینی دارد و دلیل آن هم قطعا عدم برخورداری از پارامترهای گفته شده است! به طور مثال یکی از پارامترهای تعیین رتبه الکسا، میزان بازدید از سایت می‌باشد که طبق بررسی های انجام شده این سایت از همان ابتدا کمترین میزان بازدید را داشته و نمودار بازدید آن پس از مسدودسازی IP های ایرانی، کمتر هم شده!

4. وایت پیپر Waykingtron

وایت پیپر (White Paper) یا Purple Paper یک فایل با فرمت PDF است که پروژه ها و شبکه های ارز دیجیتال، برای معرفی خودشان به دیگران از آن استفاده می‌کنند. ویکینگ گروپ هم در همان صفحه ابتدایی  سایتش کلید Download purple Paper  را قرار داده در حالی که چیزی به نام Purple Paper یا White Paper ندارد! به همین خاطر هم به احتمال زیاد با کلیک بر روی کلید گفته شده در این سایت، در صفحه جدید با خطا مواجه خواهید شد.

5. تیم توسعه دهنده ویکینگ ترون

شما هر سایتی را که بررسی کنید، حداقل یک سری اطلاعات درباره رهبران و مدیران آن، تاریخچه تاسیس، آدرس دفتر و … مشاهده خواهید کرد. ولی در سایت ویکینگ گروپ هیچگونه اطلاعاتی راجع به رهبران مجموعه و تیم توسعه دهنده، ارائه نشده است! تنها اطلاعات موجود در سایت عبارتند از یک شماره تماس که لوکیشن آن در شهر ازمیر کشور ترکیه است و یک شماره واتساپ.

6. نحوه درآمدزایی ویکینگ ترون

در بررسی این که آیا ویکینگ گروپ پروژهکلاهبرداری ترون است یا نه، به چگونگی درآمدزایی از این پروژه می‌رسیم. این پروژه به دو شکل سود پرداخت می‌کند که این دو روش به شرح زیرند؛

سایت ویکینگ گروپ

✅ روش اول پرداخت سود ماهانه قطعی و ثابت 10 درصدی؛ به این صورت که 10 درصد از میزان ارز ترون که شما در این پروژه سرمایه گذاری کرده اید را به عنوان سود ماهانه به شما پرداخت می‌کنند.

✅ روش دوم که نیازی به سرمایه اولیه و ارز ترون ندارد، جذب افراد جدید به پروژه است؛ یعنی شما ابتدا خودتان در پروژه عضو می‌شوید و سپس دو عضو جدید معرفی می‌کنید، دو عضو جدید مجددا دو عضو معرفی می‌کنند و … . سپس به ازای هر عضو جدیدالورود به شما پورسانت تعلق می‌گیرد!

حالا نکته جالب ماجرا اینجاست که هرچه تعداد افراد زیر مجموعه و تعداد افرادی که توسط شما جذب پروژه شده اند افزایش پیدا کند، سطح شما هم ارتقا پیدا می‌کند و در پی آن درصد سود و پورسانتی که به شما تعلق می‌گیرد نیز بیشتر می‌شود. مثلا اگر در سطح اول، 10% سرمایه فرد اول سود به شما تعلق گرفته باشد در سطح دوم این میزان سود به 30% افزایش پیدا می‌کند!


در ویکینگ ترون سرمایه گذاری کنیم یا نه؟! (پیشنهاد سیف اکسچنج 24)


سایت ویکینگ گروپ

نظر خودتان درباره سرمایه گذاری در سایت waykingtron و پروژه ویکینگ گروپ چیست؟! به نظرتان پروژه‌ای که هیچ هدف و برنامه مشخصی ندارد، هیچ اطلاعاتی از رهبران خود ارائه نمی‌دهد، ادعاهای دور از ذهن و غیر منطقی دارد و حتی وب سایتش را که تنها راه ارتباطی‌اش با کاربران است را دائما تغییر می‌دهد، واقعا ارزش سرمایه گذاری پولی و زمانی دارد؟!

ما در سیف اکسچنج 24 ، مطمئنیم که پروژه ویکینگ ترون یک پروژه کلاهبرداری است که هیچ پایه و اساسی ندارد. چون؛

  • کلاهبرداری بودن آن توسط بسیاری از مجموعه های امنیتی خارجی تایید شده است.
  • نحوه درآمدزایی آن عملا مشابه شرکت های هرمی است.
  • ادعای پرداخت سود ثابت دارد! (هیچکدام از پروژه ها و مجموعه ها تاکنون چنین ادعایی نداشته اند چرا که همه ما می‌دانیم قیمت ارزهای دیجیتال همیشه صعودی نیست.)
  • هیچ فعالیتی در شبکه های اجتماعی ندارد.
  • عملا هیچ راهی برای ارتباط میان رهبران و تیم پشتیبانی پروژه و کاربران وجود ندارد.

و ده ها دلیل دیگر که اگر با دید منطقی و عاقلانه به آن ها نگاه کنید قطعا خودتان هم به کلاهبرداری بودن این پروژه، پی می‌برید.

سخن پایانی

تمام سعی ما در سیف اکسچنج 24 جلوگیری از متضرر شدن هموطنان عزیزمان است. به همین خاطر هم در طی مقالات متعدد، پروژه های کلاهبرداری ترون را معرفی کرده و با دلایل منطقی، کلاهبرداری بودن آن ها را اثبات کرده ایم. پس اگر قصد سرمایه گذاری در پروژه های ترون را دارید حتما قبل از هرگونه اقدامی مقالات مرتبط درج شده در سایت ما را مطالعه کنید یا با کارشناسان مجرب صرافی ما مشورت نمایید تا راهنمایی‌تان کنند.

این را هم در نظر داشته باشید که راه و روش های دیگری برای کسب سود و درآمد از ترون وجود دارد که از قضا خیلی مطمئن‌تر از سرمایه گذاری در پروژه های ترون هستند. مثل استیکینگ، بازی کردن، استخراج ترون با کامپیوتر و موبایل و … که با مراجعه به بخش آموزش سایت ما و مطالعه مقالات مربوطه، با تک تک آن ها آشنا خواهید شد و به این ترتیب بهترین و امن‌ترین راه های کسب درآمد ترونی رو خواهید آموخت.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *